UpLevel Klubtagság

Végre nem vagy egyedül! Az UpLevel Klub egy támogató közösség, ahol könnyedén érheted el céljaidat! Itt a lehetőség, hogy egy összetartó közösség tagjává válj és számos előnyhöz juss hozzá nap mint nap.

Az UpLevel Klubtagsággal járó előnyök:

  • Zárt Facebook közösség szakmai támogatással, dietetikai tanácsadással
  • Egyedi, sorszámozott Uplevel Klubkártya
  • Kedvezményes hozzáférés az Uplevel Compact Programhoz (149.700.- forint helyett 79.700.- forintért)
  • További, értékes kiegészítő szolgáltatások
  • Uplevel Klubtalálkozók, közös programok!

Uplevel Original Életmódprogram

➤ Egy 14 napon át tartó, folyamatos vércukorszintmérés az általunk biztosított ultramodern technológia segítségével.

➤ Egy, a 14 napos mérési periódus adatai alapján készülő életmódprogram, amelyben az elemzésen kívül szerepel étrendre, mozgásra és stresszkezelésre vonatkozó ajánlás is.

➤ A vércukorszintmérő tapaszt a program kezdetén egy előre egyeztetett időpontban helyezzük fel budapesti irodánkban, majd ugyanitt távolítjuk el a mérési időszak végén.

A Teljes program ára: 149.700 Ft

UpLevel Klubtagsággal: 79.700 Ft

Az időpontfoglaláskor 9.700.- forint foglalási díjat számolunk fel, amely később, a szolgáltatás árából levonásra kerül. Ha a lefoglalt időpontban a Megrendelő nem jelenik meg, a foglalási díj összegét nincs módunkban visszatéríteni.

Az Életmódprogram Rendelésének menete

Az időpontfoglalást követően egy visszaigazoló e-mail küldünk, melyben megtalálod az irodánk címét (Budapest, 1112. Balatoni út 2/a. Budapest One Irodaház, B.épület, 1.emelet) és a lefoglalt időpontot. A megbeszélt helyen és időpontban kerül sor az első személyes konzultációra, illetve a folyamatos glükózmonitor és a hozzá tartozó jelolvasó berendezés beüzemelésére. Az adatgyűjtés ekkor veszi kezdetét, és 14 napon át tart. Ennyi ideig tudod viselni a jeladót, amely 14 nap után elveszíti funkcióját. Ekkor ismét találkozunk egy konzultáció erejéig, segítünk eltávolítani a vércukorszintmérőt, illetve begyűjtjük az adatokat. Az adatok értékelése és az életmódprogram elkészítése ezután történik, amely 14 napon belül emailben jut el hozzád. Tarts velünk és fedezd fel, milyen az, amikor valóban optimálisan működik a Szervezeted.