Uplevel Original Életmódprogram

➤ Egy 14 napon át tartó, folyamatos vércukorszintmérés az általunk biztosított ultramodern technológia segítségével.

➤ Egy, a 14 napos mérési periódus adatai alapján készülő életmódprogram, amelyben az elemzésen kívül szerepel étrendre, mozgásra és stresszkezelésre vonatkozó ajánlás is.

➤ A vércukorszintmérő tapaszt a program kezdetén egy előre egyeztetett időpontban helyezzük fel budapesti irodánkban, majd ugyanitt távolítjuk el a mérési időszak végén.

149.700 Ft

Az Életmódprogram Rendelésének menete

A megrendelést követően rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a legközelebbi időpontról, amikor a folyamatos glükózmonitort és a hozzá tartozó jelolvasó berendezést segítünk beüzemelni, illetve minden kapcsolódó információt átadunk neked. Ez alkalommal egy előadást hallgathatsz meg a folyamatos vércukorszintmérő használatáról és felteheted kérdéseidet is. Az adatgyűjtés ekkor veszi kezdetét, és 14 napon át tart. Ennyi ideig tudod viselni a jeladót, 14 nap után elveszíti funkcióját. Ekkor ismét talàlkozunk ugyanitt, segítünk az eltávolításban és begyűjtjük az adatokat. Az adatok értékelése és az életmódprogram elkészítése ezután történik, 14 napon belül, emailben jut el hozzád. Tarts Velünk és fedezd fel, milyen az, amikor valóban optimálisan működik a Szervezeted.