Gyakran ismételt kérdések

Miért jobb a folyamatos vércukorszintmérő a hagyományos otthoni vércukorszintmérőnél?

A hagyományos, ujjbegyvérből mérő vércukorszintmérő 1 ponton képes mérni, az adott időpontban, amikor az ujjunkat megszúrjuk. A folyamatos vércukorszintmérő percről-percre továbbítja az adatokat a mobiltelefonnak az applikáció segítségével, így folyamatàban látható a vércukorszint változása.

Milyen testrészre helyezhető a folyamatos vércukorszintmérő?

A legelterjedtebb viselési hely a has alsó része, a felkar tricepsz felőli oldala, és a comb területe. A lényeg az, hogy a legkevésbé legyen kitéve ütődésnek és súrlódásnak, a legkevésbé zavarjon bennünket napi tevékenységeink során.

Lehet a folyamatos vércukorszintmérővel úszni és fürdeni?

Igen, a jeladó vízálló, így nyugodtan lehet vele vízbe menni, azt követően óvatosan érdemes szárazra törölni. (Dörzsölésmentesen)

Hogy történik a le-és felhelyezése a műszernek?

A felhelyezés egy speciális applikátor segítségével történik, pillanatok alatt kivitelezhető. A készülék eltávolítása nem igényel semmiféle eszközt, szabad kézzel eltávolítható a körbefutó matrica fellazítását követően.

A jelentkezést és a befizetést követően mikor indul a program?

Az Uplevel programok folyamatosan, hétről-hétre indulnak, a sorra kerülést a jelentkezési sorrend és a várólista hossza befolyásolja.

Hogy kerülnek a mért adataim az Uplevel központjába az elemzéshez?

A mért adatokat a jelolvasó a leolvasással folyamatosan rögzíti, a jeladó 8 órányi adatot képes tárolni, ezért azok leolvasása (a jelolvasö jeladóhoz történő közelítésével) legalább 8 óránként szükséges.

Mikor kapom meg az életmódtervet a vércukorszintmérő eltávolítását és adatok begyűjtését követően?

Az Uplevel életmódprogram a jeladó levételétől és az adatok begyűjtésètől szàmított 14 napon belül készül el, emailben kerül továbbításra.