Az Elhízás az Új Járvány


Nem az influenza az új jàrvány. Az elhízàs az.

Gyorsétel, gyors felszìvódás, gyorsan kialakuló betegség. A modern világban mára nagyobb gond az elhízás és az általa okozott anyagcserebetegségek, mint a kolera a fejlődő országokban.

Manapság már olyan helyeken érhető el étel, ahol eddig eszünkbe se jutott az evés…szinte minden napszakban ehetünk rövid időn belül, és eszünk is. Ráadásul ezek az ultrafeldolgozott élelmiszerek, amelyek minden sarkon leselkednek ránk, tápanyagban szegények, energiában pedig igencsak gazdagok. Jellemző rájuk a rendkívül finom íz, kitűnő állag és hosszú távon fennmaradó minőség, így nem is csoda, hogy a modern civilizáció étrendjének nagyobbik részét ezek a típusú élelmiszerek teszik ki.

Azt, hogyan hat rád egy-egy ilyen élelmiszer, könnyedén ellenőrizheted egy hagyományos vércukorszintmérő segítségével, ám ha nincs kedved naponta 10-15 tűszúráshoz, mégis szeretnél bepillantást nyerni abba, milyen állapotban van az anyagcseréd, akkor az UpLevel 14 napos vércukorszintmérésen alapuló életmódprogramja neked készült. Velünk fájdalom és kellemetlenség nélkül ellenőrizheted azt, hol tartasz az egészség és a betegség spektrumán.

Kérdésed van?
A +36 30 380 9451-es telefonszámon felteheted őket!
Rákóczi Gabi Msc
Vissza a blogba